CBP_dvinos003

Frokost 11:00-17:00

1/2 Hummer – Sauce verde – Brød   Dagens Pris

Moules marinière – Julienne – Urter   145,-

Pil-selv rejer – Aioli – Salat – Brød   140,-

Entrecôte – Rucola – Urtesmør   210,-

Salat – Kylling – Syltede rødløg – Granatæble – Bacon   110,-

 

Aften 17:00-22:00

Forretter

 

Kammusling – Bælgærter – Beurre noisette   110,-

Hvide asparges – Lardo – Løvstikke   95,-

Stegt foie gras – Syre   160,-

Rå okse – Karl Johan – Blomsterkarse   125,-

 

Hovedretter

 

Entrecôte – Kartoffel – Bordelaise 225,-

Helstegt dorade   210,-

Fasan – Svampe – Persille   220,-

Risotto – Trompethatte   160,-

 

Desserter

 

Cheesecake – Karamel – Blåbær   95,-

Pære – Bronzefennikel – Malt   95,-

4 Oste – Sødt – Sylt   115,-

 

Efter

 

Kaffe & petit four   50,-

 

Dagens 3-retters menu   295/325 (spørg tjeneren)